Full moon!

Just nu befinner vi oss pa koh pangan(om det nu stavas sa).
Igar va det full moon paty, gaaaaalet mycke folk pa stranden och festade till 10 pa morgonen om man sa ville men ingen av oss lyckades halla igang sa lange, men vissa langre an andra.
Vi motte upp maria, sophie och linnea sa vi ar har alla 7 tillsammans nu och ska snart ta natt baten till phi phi och utforska annu en o ska bli spannande.
Emmelies sar ser mycket battre ut och snart kommer hon nog unna bada pa egen hand utan assistans men foten ar dock fortfarande en blek fet boll fast det ordnar nog snart upp sig, vi ar possitiva!

blev bara en kortis nu men det kommer mer.....senare!




hoppas ni har det bra hemma vi har det iallafall fantastiskt har!!


Kommentarer
Postat av: Mamma Gunsan

Hoppas att din fot snart repar sig Emmelie. Det har inte varit den resa som du längtade efter ännu men snart kan du förhoppningsvis hänga med dina kompisar. Har ni forfarande Mackan och gänget i släptåg?

Jag läste Elisabeths kommentar och förstår att Mimmi inte lever längre. Jag tänker både på dig Renée och familjen hemma i Sverige. Vi i vår familj vet precis hur det känns att mista ett underbart husdjur och vän sedan många år. Det är jättesorgligt men man måste komma ihåg att all den glädje Mimmi gav er måste övervinna den stora sorg ni känner nu.

Må så gott allihopa, både i Thailand och Sverige, och var rädda om er.

Kramar Gunilla

2009-02-11 @ 17:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0