oplanerad resa till phuket!

Hej alla pa hemma plan!

Kom med baten igar till Phi Phi efter att ha akt natt baten liggandes som packade sillar men diverse obekanta manniskor men det va trevligt, darefter buss och bat igen. Val framme fick vi ga en svettig promenad till det guest house dar vi skulle bo, och checkade in. Sen ner pa stranden, harligt!!.

Just nu sitter jag(renee) pa ett sjukhus i Phuket och skriver. Anledningen till detta ar att igar runt 4 tiden fick var van Maria ett krupp anfall pa phi phi vilket vi befarade skulle handa.
Jag, Maria och sophie gick hem fran stranden till hotellet dar Maria fick svart att andas och hosta sa va fick ga en bit till en klinik som oturligt nog var nedlaggd, darefter fick va aka pa en liten moppe med sidovagn alla 3 till sjukhuset som ligger en liten bit langra bort for att fa hjalp.
Val dar fick Maria lite sprutor och oxygen och adrenalin for att latta upp andningen, men det fanns tyvarr ingen doktor tillganglig sa det va bara att hyra en speed boat som korde oss over till Phuket. Denna resa tog 1 timma och den va allt annat an angenam da de korde ganska fort och vattnet va inte direkt stilla och lugnt.
Sen va det ambulans till sjukhuset dar de gjorde nagra tester pa maria och stallde an massa frago, detta tog ett tag att svara pa och forsta da de inte pratar as bra engelska har men efter att tag fortsod de vad som hant.
Vi 3 fick hyra ett rum har over natten och hoppades pa att fa ta baten hem igen idag, men sa ar inte fallet utan va verkar vara fast har tills imorrn och vi HOPPAS vi kan ta en tidig bat tillbaka till de andra imorrn men det far vi val se.

Maria mar nu bra men vi vantar bara fran klartecken fran lakaren for att kunna fa henne utskriven.

Jag och sophie har gatt omkring har i Phuket utan skor, da vara blev kvar pa phi phi och alla har tycker det ar hel konstigt, och det gor inte som oss svenskar, vantar till nan gatt forbi och viskar lite och tittar utan har pekar dom kommenterar hogt och skrattar at oss, sa har ar vi just nu ett vandrande skamt. jaja det maste man val bjuda pa.

Emmelie, Emilie, Josse och Linnea ar kvar pa Phi Phi och badar, solar och har det skont hoppas pa att kunna joina dem imorrn.

detta va bara en liten rapport, fran Phuket!!

hors snart igen!

Kommentarer
Postat av: Carina (Sophies mamma)

Jag är så glad att ni kompisar ställer upp för varandra när det händer något och inte lämnar nån ensam. Hoppas att febern ger med sig och att ni får fortsätta er resa snart. Det där med borttappade skor (eller glömda) har jag hört en hel del om under Sophies resa. Jag tror att skokontot är väldigt högt. Sköt om er och há det jättebra, kramar från Carina

2009-02-13 @ 18:51:55
Postat av: Mamma Gunsan

Ni underbara goa kompisar. Jag håller med Carina. Ni är ett fantastiskt gäng tjejer som ställer upp för varandra när det krisar av olika slag. Min Emmelie har ju fått så mycket stöd och hjälp av er och nu också Maria.

Jag är stolt över er alla.

Puss och kram till er alla på Alla Hjärtans Dag.

Gunsan.

PS. Här hemma skiner solen och det är underbart vackert. Dock är det minus 18 grader. Men det blir säkert varmare så att jag kan åka skidor och skridskor på isen. DS.

2009-02-14 @ 10:06:27
Postat av: mamma elisabeth

vilket kompisgäng! Hoppas nu att ni får vara friska och hela ett tag så att ni kan fortsätta ert äventyr utan att hamna på sjukhus. Ni lär er massor och är verkligen sköna ihop, vad gör ett par skor i det läget. Här är allt bra, kallt och massor med snö. kramar till er alla / elisabeth

2009-02-19 @ 21:56:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0