Update!

Okej, Gunsan, nu kan du andas ut! Vi lever fortfarande.

Dock sa var det kanske ett tag sedan vi uppdaterade denna blogg.
Anledningen ar att vi befinner oss pa en paradis O vid namn Phu Qouc, i Vietnam. Dar det inte finns tillgang till sa manga datorer, inte i de omradena vi ror oss i, i alla fall!

Vi ar har for att ta semester fran semester skulle man kunna saga!
Det ar saaa lugnt har, och efter de hektiska dagarna i Kambodja, och en nagot dramatisk gransovergang sa var detta valbehovligt.

Vi kan saga att resan till denna o var allt annat an latt. Det borjade med att vi blev lite lurade nar vi skulle boka en resa hit. Vi akte buss till en liten liten hala vid namn Kep, nar Vietnams grans. Vi hade fatt hora att man kunde ta baten darifran till P-Q. Men nej da, istallet fick vi da aka tuk tuk genom kambodjas landsbyggd i 3.5 mil pa vagar som var sa daliga och guppiga att det ar ett under att vi ens tog oss framat. Dar barn som troligtvis aldrig tidigare sett vita manniskor sprang efter oss och vinkade och ropade. For att sedan masta aka alldeles for mycket moppe pa lika daliga vagar, bara for att det var det enda transportmedel. For att sedan ta oss till Vietnams grans utan varken visum eller en giltig utresebiljett (som fungerar om man inte har ett visum)  Sedan var vi i liten hala till stad Dar Vietnamesiska unga man, helt ogenerade plockade upp mobiltelefonskamerorna och tryckde av kort 10 cm fran vara fejs.
3 Timmar med en sk slowboat dar vi satt pa bankar som inte var gjorda for de jattekvinnorna vi ar, sa tog vi oss i alla fall fram hit.

Vi har varit har nu i tva dagar och bara solat och levt livet. Varje kvall har vi suttit pa den kritvita stranden och sett himlen fargas av otroliga nyanser nar solen sakta har gatt ned over horisonten.
Igar hade vi ett lovemoment, nar vi gick ned till stranden med levande ljus och la oss pa filtar och tittade pa stjarnorna.
Detta lovemoment hor hemma har pa on, da det enbart ar karlekspar och barnfamiljer som ar har.
Men vi klagar inte, vi har ju varandra, och det ar inte fy skam!

Nu ska vi dock snart forsoka ga hem i den kolsvarta natten (klockan ar snart nio och vi har blivit pensionarer som inte gar och lagger oss efter tio) sa ni far ha det sa bra dar heemma, snart har vi varit borta halva tiden. Tiden gar fort nar man har roligt har vi upptackt, sa innan vi vet ordet av kommer vi vara hemma igen! men vi ska foroska ta vara pa varje minut har i paradiset!                  


                                                    
                                               

Kommentarer
Postat av: Mamma Gunsan

Tusen tack tjejer för att ni hörde av er. Jag är ju en specialist på att jaga upp mig som ni båda säkert vet!! ;-))



Ni verkar ha det väldigt mysigt och jag är glad för er skull att ni har det bra tillsammans. Njut av livet och er sköna semester från semestern!! ;-))



Vi har det inte fy skam här hemma heller. Solen skiner och det har snöat på förmiddagen. Det blir mycket tid på isen för min del tillsammans med Santi i helgen.



Storebror Marcus har kommit hem och han är så himla brun och grann som vi är alldeles avundsjuka. Lejfy och jag kommer nog att försöka ta oss till Thailand vi också vad det lider. Kanske redan i höst!!!



Må så gott älskade godingar och försök höra av er något oftare än vad som varit nu!! Ni vet ju hur lätt jag jagar upp mig!!



Puss o kram mamma Gunsan

2009-02-27 @ 15:01:48
Postat av: elisabeth (Renée s ma)

Hej på er underbara tjejer. Snygga hjälmar!! Det känns tryggt att ni skyddar er för farorna. Betänk att det är massor med snö och fortfarande minusgrader här hemma, då kan ni minnas hur underbart ni har haft det där ni är nu, när ni är hemma igen. Ja, det kanske blev lite kopmlicerat men jag hoppas att ni förstår. Puss på er / elisabeth och greger

2009-02-27 @ 22:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0