Det kan ga battre..

Jaaa som vi skrev i forra inlagget, sa gick det inte stralande heller nar vi kom till bangkok.
Klockan var runt fyra pa eftermiddagen och vi ville bara ivag till Koh Chang som vi tankt oss.
Dock gick det motigt redan fran borjan nar de enda bussarna gatt for dagen. Vi blev ratt less pa tanken att masta sova i Bangkok och resa forst dagen efter, da det skulle droja ytterligare an dag tills vi fick kasta oss i havet.
Men da som en raddande angel (som sen visade sig snarare vara en lomsk djavul) kommer det en liten Thai-man som sager att vi kan ta en taxi for en billig peng. Da skulle aven farjan till Koh Chang inga i priset.
Vi fragar om det gar en farja samma kvall som vi kommer hinna med. No problem, fick vi som svar och akte nojda ivag med hans forare.
MEN, nej da, farjorna hade ju gatt sen lange tillbaka visade det sig 4 timmar senare. Klockan var da runt 9 pa kvallen, det ar kolsvart, vi ar hungriga, svettiga och ratt less pa att resa.
Han som kor oss, som inte kan ett ord engelska, ringer da ett nummer. Vi far prata med en kvinna som sager att hon har en bat som kan kora oss. Perfeeekt tanker vi och sager att den vill vi med.
Vi ar sa glada sa att allt lost sig anda, tills vi kommer fram och taxiforaren vagrar betala for baten som var inkluderad i priset.
Efter en massa dividerande och disskutioner fram och tillbaka med valdigt sura miner fran var sida. Inser vi att vi hellre pungar ut nagra hundra extra pa att fa ta denna bat over, an att forsoka hitta boende sjalva mitt ute i odemarken.
Sen nar baten kommer for att hamta oss, ser vi att baten vi betalat sa mycket extra for ar en liten traeka och inget annat!
Vi far hoppa i den rangliga baten och sen kor tre locals oss den dryga halvtimmen till koh chang. De hade oppnat hamnen bara for oss och vi kande oss lite viktiga dar nastan.

Trots att det verkligen inte blev som vi tankt, sa kande vi att det var vart de extra pengarna anda. Det var nastan magisk nar vi akte dar med baten. Fullmanen lyste upp var vag nar vi gungade fram pa  havets vagor. Det var en harligt ljummen bris, och vi kunde antligen kanna att vi var har, ute pa vara livs resa. Pa andra sidan jorden tillsammans vi fyra och vi hade manga ovantade aventyr framfor oss!

Hej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej tjejer!

Nu ar vi i bangkok, aker till ko pangan imon. Vi hor av oss nar vi aker till ko samui. Vore sa roligt om vi kunde traffas dar igen!!

Hoppas ni har det bara bra, och att Emmelies fot blivit battre!

Med oss ar det bra, vaknade med en san agren imorse, men det loste sig, var inte sa krabbigt som vi trodde ;)

Ha det asnajs!!1

2009-01-15 @ 14:50:19
Postat av: Paterik

Jag hoppas ni hade flytvästar med stjärtrem...

2009-01-15 @ 15:23:07
Postat av: Majsan

Och snart kommer jag och gör er sällskap. jag saknar er jättemycket,så mycket att jag aldrig tänker släppa er när vi ses igen.

2009-01-17 @ 20:19:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0