Koh Tao

Hej dar hemma!

Denna gang har vi faktiskt inte sa mycket hemskheter att komma med. Vi har det faktiskt riktigt bra, forutom att tre av fyra har spytt en del nagon dag var sadar!

I forrgar  var det dags att lamna Koh Samui for nya aventyr. Koh Tao ar det nya resmalet, det ligger ca 2 h bort med bat fran Koh Samui. Alla forutom Renee har varit har forut, men vi alla ar helt betagna i denna lilla paradiso.
Den ar sa frodig och gronskande!

De tva dagar vi varit har har Emilie och Josefin hunnit med att gora en uppfraschning av sina dykkunskaper med en lite reviewkurs. Ovriga har battrat pa brannan.

I morgon hoppas vi att de dar grabbganget fran Ostersund, dar Emmelies bror ingar kommer hit.
Renee ska borja sin dykkarriar i morgon och hade nog garna haft en van med sig i gruppen. Killarna ska namligen aven de ta dykcert.
Emilie och Josefin ska uppgradera sina cert. till ett advanced. Men vantar pa att Renee ska ta sitt forsta cert forst sa de darefter kan ta advanced tillsammans.
Egentligen skulle Emmelie ocksa vara med men hon ar inte bra an. Idag fick hon hoppa pa sin tredje antibiotikakur.. och fick ocksa order om att inte ga sa mycket pa foten. Sa kryckorka vi hade hoppats bli av med inom kort, verkar bli kvar ett tag till.

Ikvall ska vi ut pa lite festligheter, sa nu ar det dags att dra!

Hej hej!


Kommentarer
Postat av: Gunsan

Men lilla gumman, en tredje kur!! Stackars dig. Nu får det vara bra med att knapra antibiotika. Har du tagit bort stygnen ännu?

Här lyser solen och det är så härligt ute.

Må så gott älskade godingen min och var rädd om dig. Snart kommer storebror till dig hoppas jag.Ta väl hand om er alla fyra.

Kramar mamma Gunsan

2009-01-31 @ 15:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0